Sporthal Eigenbilzen gesloten!

Het stadsbestuur van Bilzen heeft besloten met onmiddellijke ingang de sporthal te sluiten. De verouderde structuur laat niet meer toe om op een veilige manier te kunnen trainen.

De nieuwe locatie bevindt zich in de basisschool van Hees. De trainingstijden blijven hetzelfde als in Eigenbilzen.

WK WIKF 2022 Holstebro

Bushido Eigenbilzen keerde zeer tevreden terug van de 10th Global Cup WIKF in het Deense Holstebro. De strakke voorbereiding in de club en met het nationale WIKF team heeft zeker zijn vruchten afgeworpen.
Vrijdag 26/8 kwamen de deelnemers in de discipline kata in actie. Tine Hansen behaalde Goud in kata bij de kadetten. Ze pakte deze wereldtitel voor de 3de maal op rij !!!! Audrey Lekens haalde bij haar eerste deelname meteen het Zilver in kata juniores. Noor Beysen, net 14 jaar, strandde op een knappe 4de plaats bij de kadetten meisjes in kata. Ook Matthew Lindelauf en Viktoriia Yuzko stootten door tot de top 8. Zaterdag 27/8 en zondag 28/8 was het tijd voor kumite (gevecht). Matthew Lindelauf behaalde na heel wat knappe gevechten maar liefst 3 bronzen medailles, individueel in kumite kadetten –63 kg en in de kadetten Open categorie, maar ook samen in team kumite. Voor Tine Hansen en Yuzko Viktoriia, die beiden deel uitmaakten van het kadetten team was er brons in team kumite. Noor, Tine en Viktoriia namen ook deel in hun individuele gewichtscategorie in kumite. Hier net geen podium voor de dames, maar ze hebben zeker laten zien dat ze heel wat in hun mars hebben. België pakte in totaal 7 gouden, 10 zilveren en 9 bronzen medailles mee naar huis, alsook de titel van beste land in het kata en tanto dori (mesgevecht).
We zijn als club ook supertrots op onze hoofdtrainer Mathieu Beysen (chief instructor WIKF België en European president WIKF). Hij werd op de Global meeting verkozen tot World President WIKF.
 

Rust zacht Louis...

WK WIKF 2019 Crawley